НОРМАТИВНО-ПРАВОВЕ РЕГУЛЮВАННЯ ПОДАТКОВОГО ОБЛІКУ В УКРАЇНІ: НЕВИРІШЕНІ ПРОБЛЕМИ ТА ШЛЯХИ РОЗВИТКУ - Лозинський, Дмитро Леонідович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Висвітлено ключові проблемні питання в сфері законодавчого регулювання податкового обліку в Україні,а також окреслено власне бачення автора щодо шляхів усунення системного безладу в даній царині.