РОЛЬ ІНФОРМАЦІЇ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ - Заєць, І. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Визначена сутність та роль інформації в системі управління підприємством в умовах невизначеності, її функції. Доведена необхідність впровадження інформаційного аудиту.