ПРИНЦИПИ ОРГАНІЗАЦІЇ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ: ДОСВІД ФРАНЦІЇ - Георгієва, Надія Іванівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено сутність принципів організації бухгалтерського обліку, сформульованих у ХХ ст. у Франції. Визначено актуальність даних принципів у сучасних умовах організації обліку та можливість їх практичного застосування.