КОНТРОЛІНГ ПРОЦЕСУ ПОСТАЧАННЯ: ЗАВДАННЯ ТА ОСОБЛИВОСТІ ЗДІЙСНЕННЯ - Брохун, Наталія Степанівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто особливості реалізації контролінгу процесу постачання, виокремлено основні завдання складових елементів системи управління, побудовано інформаційну модель системи контролінгу, в якій визначено рух інформаційних потоків, визначено заходи, якіповинні враховуватись при її побудові.