АНАЛІЗ ДИСЕРТАЦІЙ З ПРОБЛЕМ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ: АКТУАЛЬНІ НАПРЯМИ ДОСЛІДЖЕННЯ - Біляченко, Олена Леонідівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проведено аналіз дисертаційних досліджень вітчизняних та зарубіжних вчених в частині відображення нематеріальних активів, інституту інтелектуальної власності та програмного забезпечення в різних галузях науки з метою окреслення (визначення) невирішених проблемних питань облікового відображення програмного забезпечення.