СТАНДАРТИ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ДОХОДІВ: ВІТЧИЗНЯНИЙ ТА ЗАРУБІЖНИЙ ДОСВІД - Борисейко, Юлія Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проведено порівняльний аналіз міжнародних стандартів бухгалтерського обліку та стандартів України, Російської Федерації та Болгарії.