ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПРАВОВІ ОСНОВИ РОЗРАХУНКІВ ІЗ ЗАСНОВНИКАМИ ТА УЧАСНИКАМИ - Пилипенко, Олексій Іванович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто проблеми відображення формування та змін статутного капіталу акціонерного товариства у бухгалтерському обліку.