ОБЛІКОВЕ ВІДОБРАЖЕННЯ ВПЛИВУ ІНФЛЯЦІЇ: НАПРЯМИ ОРГАНІЗАЦІЇ - Остап’юк, Наталія Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розкрито питання, що підлягають врегулюванню для забезпечення своєчасного та об’єктивного врахування інфляційного впливу в даних бухгалтерського обліку.