ІСТОРИЧНІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ ТЕОРІЇ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ В АНГЛОМОВНИХ КРАЇНАХ. ЧАСТИНА 2 - Легенчук, Сергій Федорович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено особливості історичного розвитку теорії бухгалтерського обліку в англомовних країнах з 60-х рр. ХХ ст. до теперішнього часу. Проведено її періодизацію.