ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ЗАПРОВАДЖЕННЯ ГАЛУЗЕВИХ СТАНДАРТІВ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Жук, Валерій Миколайович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розкрито концепцію вирішення проблем обліково-інформаційного забезпечення управління шляхом розробки і запровадження галузевих стандартів бухгалтерського обліку. Розглянуто теоретичні основи таких стандартів: трирівнева модель побудови фінансової звітності; методологія галузевих факторів вартості; галузева специфіка показників для прийняття інвестиційних рішень.