РОЗВИТОК ЕКОЛОГО-ЕКОНОМІЧНОЇ ДУМКИ ТА ЇЇ ВПЛИВ НА БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК - Замула, Ірина Валеріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розкрито особливості формування поглядів дослідників на природні ресурси в контексті існуючих економічних теорій та їх вплив на систему бухгалтерського обліку. Встановлено фактори впливу на власників капіталу з метою охорони та відновлення навколишнього природного середовища.