ЗМІНА КОНЦЕПЦІЇ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ПІД ВПЛИВОМ ДІЇ ПОСТІНДУСТРІАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ - Давидюк, Тетяна Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Обґрунтовано, що з розвитком постіндустріальної економіки трудові, інтелектуальні і інформаційні ресурси для підприємств виступають все більш вагомим фактором виробництва, а матеріальні запаси виконують допоміжну функцію, що свідчить про зростання значення нематеріальних активів в економіці знань, при цьому багато з аспектів цієї економіки змінюються в сторону розвитку креативності та оригінальності.