КАТЕГОРІЇ ГОСПОДАРСЬКОГО КОНТРОЛЮ: ПРОБЛЕМИ ВИЗНАЧЕННЯ - Бутинець, Тетяна Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Ряд проблем, що розглядаються в статті, включає обмежену кількість питань, які стосуються лише деяких логіко-діалектичних, гносеологічних і логічних аспектів формування позицій про категорію господарського контролю.