НАУКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ ЖИТОМИРСЬКОЇ НАУКОВОЇ БУХГАЛТЕРСЬКОЇ ШКОЛИ (ЖНБШ) - Бутинець, Франц Францович; Малюга, Наталія Михайлівна; Чижевська, Людмила Віталіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Представлені результати здобутків представників наукової бухгалтерської школи Житомирського державного технологічного університету (Україна). Найбільш значні досягнення систематизовані за пріоритетними напрямами наукової діяльності.