ЗАКОНОДАВЧЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРОЦЕДУРИ ДЕМАТЕРІАЛІЗАЦІЇ ВИПУСКУ АКЦІЙ - Лупенко, Юлія Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Обґрунтовано законодавче забезпечення процедури дематеріалізації випуску акцій.