ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ ОЦІНКИ ТА ВИЗНАННЯ БАЛАНСОВОЇ ВАРТОСТІ КРЕДИТУ ЯК ЕЛЕМЕНТУ ПОЗИКОВОГО КАПІТАЛУ ПІДПРИЄМСТВА - Зеленіна, Олена Олександрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто існуючі підходи до оцінки та визначення балансової вартості кредиту як елементу позикового капіталу підприємства, а також охарактеризовано методику відображення операцій за кредитами в бухгалтерському обліку.