РОЛЬ ЛЮДИНИ В “НОВІЙ ЕКОНОМІЦІ” - Харламова, Олена Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Наведено результати ретроспективного аналізу розвитку теорії “економіки знань”. Здійснено співставлення понять “інформаційне суспільство” і “суспільство знань”. Доведено принципову різницю між термінами “інформація” і “знання”. Визначено основні риси “економіки знань”. Обґрунтовано необхідність ставлення до людських ресурсів в новій економіці аналогічно до інших видів ресурсів.