НАПРЯМИ ОЦІНКИ МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНИХ РЕСУРСІВ ІННОВАЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ОПЕРАТОРА ЗВ’ЯЗКУ - Уманський, Ігор Іванович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуті питання теоретико-методичного обґрунтування напрямів оцінки матеріально-технічних ресурсів інноваційного потенціалу оператора зв’язку, що базується на аналізі його основних та оборотних виробничих фондів.