СУЧАСНІ ПЕРІОДИЗАЦІЇ ЕВОЛЮЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ТЕОРЕТИЧНОЇ ТА ЕМПІРИЧНОЇ БАЗИ НАУКИ ПРО СТРАТЕГІЇ ПІДПРИЄМСТВ - Трухан, Олександр Леонідович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто в історичному аспекті процес еволюційного розвитку теорії і методології стратегічного управління підприємствами. Здійснено критичний аналіз та узагальнення найбільш відомих періодизацій розвитку теоретичної та емпіричної бази науки про стратегії підприємств.