СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО КЛАСИФІКАЦІЇ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ - Ткаченко, Юрій Олегович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проаналізовано всі види соціальних послуг, наведено класифікацію побутових послуг за ступенем їх соціального значення та за ступенем значущості у технології надання (реалізації).