РОЛЬ ПЛАНУВАННЯ ТА РЕАЛІЗАЦІЯ КОНЦЕПЦІЇ УПРАВЛІННЯ ПЛАНУВАННЯМ В СИСТЕМІ АНТИКРИЗОВОГО МЕНЕДЖМЕНТУ ПІДПРИЄМСТВА - Тарасюк, Галина Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Визначена роль та необхідність планування в антикризовому менеджменті, розглянута концепція управління плануванням за етапами стратегічного та тактичного антикризового планування на підприємстві.