РОЛЬ КООПЕРАЦІЙНИХ ЗВ’ЯЗКІВ В ФОРМУВАННІ ОБЄДНАНЬ ВЕЛИКИХ І МАЛИХ ПІДПРИЄМСТВ - Стожок, О. З. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено розвиток та значення коопераційних зв'язків великих і малих підприємств. Розглянуто роль і стан таких форм коопераційних зв'язків як субпідряд, франчайзинг, лізинг, венчурне фінансування.