ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ ЕКОЛОГІЧНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ В СУЧАСНИХ УМОВАХ - Смірнова, Катерина Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проаналізована роль систем екологічного менеджменту, а також перспективи та переваги їх впровадження в сучасних умовах на підприємствах України.