ДІАГНОСТИКА ДІЮЧОЇ СИСТЕМИ ПОКАЗНИКІВ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВ - Писаренко, Борис Андрійович; Проценко, Наталія Борисівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглядається діюча система показників визначення економічної ефективності промислового виробництва. Запропонована система показників і критеріїв оцінки економічної ефективності промислового виробництва.