RAB-РЕГУЛЮВАННЯ ТАРИФІВ ЯК МЕТОД ПІДВИЩЕННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ГАЛУЗІ - Павлова, Світлана Іванівна; Юхимчук, Ірина Олегівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проаналізовано рівень інвестиційної привабливості підприємств енергетичної галузі, визначено основні напрямки її покращення. Дано суть та призначення методу RAB- регулювання тарифів енергопостачальних компаній та досліджено вплив застосування даного методу на рівень інвестиційної привабливості підприємств енергетичної галузі.