УКРАЇНА В СВІТОВОМУ ЛІСОПРОМИСЛОВОМУ КОМПЛЕКСІ: ОЦІНКА СТАНУ ТА ОСНОВНІ КОНКУРЕНТИ - Коваль, Олександр Олександрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Здійснено аналіз сучасного стану лісопромислового комплексу України у порівнянні з провідними країнами світу. Представлені країни-лідери по забезпеченню лісовими ресурсами у світі та наведено експортну квоту лісопаперових товарів країн з найбільш розвиненою лісовою промисловістю.