РЕАЛІЗАЦІЯ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПРАЦІВНИКІВ ЯК ПЕРЕДУМОВА ЕФЕКТИВНОСТІ УПРАВЛІННЯ КАПІТАЛІЗАЦІЄЮ КОМПАНІЇ - Давидюк, Тетяна Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Обґрунтовано, що в умовах побудови інноваційної економіки України актуальною проблемою є роль бухгалтерського обліку людського капіталу для управління капіталізацією компанії.