МІСЦЕ І РОЛЬ ОПЕРАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В СИСТЕМІ ПІДПРИЄМНИЦТВА - Волков, Д. П. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено проблемні питання щодо трактування таких понять як “господарська діяльність”, “підприємницька діяльність” та “операційна діяльність” в науковій літературі та законодавстві, а також акцентується увага на структуруванні операційної діяльності суб’єкта господарювання на окремі складові та визначення їх сукупного впливу на ефективність господарювання.