МЕТОДИКА ДІАГНОСТИКИ РЕГІОНАЛЬНОГО СПОЖИВЧОГО РИНКУ - Білокінь, Тарас Григорович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Визначено основні складові споживчого ринку, основні аспекти які необхідно враховувати при здійсненні комплексної діагностики процесів розвитку регіонального споживчого ринку. Та проаналізовано основні методи діагностики споживчого ринку.