ПОРЯДОК ЗДІЙСНЕННЯ КОНТРОЛЮ КОЛЕКТИВНО-ДОГОВІРНОГО РЕГУЛЮВАННЯ СОЦІАЛЬНО-ТРУДОВИХ ВІДНОСИН НА ПІДПРИЄМСТВІ: ПОЕТАПНИЙ ПІДХІД - Шиманська, Катерина Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Окреслені етапи проведення контролю колективно-договірного регулювання соціально-трудових відносин на підприємстві та визначені складові інформаційного забезпечення відповідних процедур контролю.