ВАЛЮТНИЙ КУРС ТА ЙОГО ВПЛИВ НА ДІЯЛЬНІСТЬ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ - Чирка, Д. М. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто питання валютного курсу, а також факторів, що на нього впливають. Досліджено питання впливу коливань валютного курсу на фінансову стабільність суб’єктів господарювання.