МЕТОДИКА ПРОВЕДЕННЯ АУДИТУ ЗАПАСІВ НА ВЕЛИКИХ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВАХ - Череп, Олександр Григорович; Буряк, Ірина Валеріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто сутність, мету, завдання аудиту запасів, обґрунтовано необхідність проведення аудиту запасів на великих промислових підприємствах. Запропоновано методику проведення аудиту запасів, орієнтовану на великі промислові підприємства.