ВІДОБРАЖЕННЯ ВИТРАТ, ПОВ’ЯЗАНИХ З ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ: ЕТАПИ РОЗВИТКУ СИСТЕМИ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Тимрієнко, Ірина Юріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проаналізовано історичні етапи становлення системи бухгалтерського обліку витрат на якість продукції та запропоновані практичні рекомендації щодо методики організації такої системи у сучасних умовах діяльності молокопереробних підприємств.