НЕОБХІДНІСТЬ ВПРОВАДЖЕННЯ МІЖНАРОДНИХ СТАНДАРТІВ ОБЛІКУ І ЗВІТНОСТІ В УКРАЇНІ - Набок, Євгенія Валеріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено основні відмінності між національними, міжнародними та російськими стандартами бухгалтерського обліку. Обґрунтовується можливості приведення національної системи бухгалтерського обліку до міжнародних стандартів.