ПОНЯТТЯ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВИКОНАННЯ ЗОБОВ’ЯЗАННЯ: ЕКОНОМІЧНИЙ ТА ПРАВОВИЙ ВИМІР - Мушинський, Вадим Валентинович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Здійснено критичний огляд нормативних документів та економічної літератури щодо підходів до трактування поняття “зобов’язання” та стану їх виконання.