МАТЕРІАЛЬНІ РЕСУРСИ ТА ВИЗНАЧЕННЯ ЇХ СКЛАДОВИХ: ОБЛІКОВО-ЕКОНОМІЧНИЙ ОГЛЯД - Михальчишина, Л. Г. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто сутність матеріальних ресурсів та обгрунтовано виділення їх складових з метою формування обліково-економічної інформації.