ПЛАНУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОВЕДЕННЯ АУДИТУ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ КАФЕДР ВНЗ - Король, Григорета Олександрівна; Куцинська, Марія Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розроблено підходи до планування та організації процесу аудиту ефективності діяльності кафедр вищого навчального закладу.