ЕКОНОМІКО-ПРАВОВА СУТНІСТЬ МАЙНОВИХ КОМПЛЕКСІВ: ІСТОРИЧНИЙ АСПЕКТ - Кобилянська, Марина Станіславівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проаналізовано термінологічне визначення поняття “виробничий комплекс” та вивчено його генезис в контексті політичної економії.