ШАХРАЙСТВО В ГОСПОДАРСЬКОМУ ПРОЦЕСІ УКРАЇНСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ - Заєць, І. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проаналізовано економічні злочини в Україні та світі, а також досліджено шахрайство як злочин проти власності.