ЕКОНОМІЧНИЙ ЗМІСТ АМОРТИЗАЦІЇ ОСНОВНИХ ЗАСОБІВ ТА ПРОБЛЕМИ ЇЇ НАРАХУВАННЯ - Гура, Надія Олександрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Визначено дискусійні аспекти і розкрито економічний зміст поняття амортизації,обґрунтовано порядок нарахування амортизації на специфічні основні засобі і доцільність використання правил бухгалтерського обліку для нарахування амортизації з відповідним аналізом нормативних документів.