МЕХАНІЗМ ІНФОРМАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ АНАЛІТИЧНИХ ПРОЦЕДУР НЕПЛАТОСПРОМОЖНИХ ПІДПРИЄМСТВ - Глущук, Олена Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено різні види інформації та виділено інформаційне забезпечення економічного аналізу з відповідним набором характеристик, що необхідні під час проведення всіх аналітичних процедур в умовах кризового стану підприємства.