ПРИНЦИП ВІДОКРЕМЛЕНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА - Георгієва, Надія Іванівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проаналізовано підходи вітчизняних та зарубіжних вчених до визначення переліку принципів організації бухгалтерського обліку. Визначено сутність принципу відокремленості підприємства як фундаментальної основи організації бухгалтерського обліку.