АНАЛІЗ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ ЩОДО ОБЛІКУ ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Венцель, Віктор Тарасович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено наукову та періодичну літературу, а також дисертаційні роботи щодо питань обліку зовнішньоекономічної діяльності.