ПРОЕКТУВАННЯ КОМП’ЮТЕРНОЇ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПІДСИСТЕМИ “ЗВІТНІСТЬ” ДІЯЛЬНОСТІ КОРПОРАЦІЙ - Брадул, О. М. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено організаційні принципи формування показників звітності в корпораціях. Запропоновано удосконалити методику збору, передавання і зберігання звітних показників на основі комп’ютерної інформаційної системи обліку, з виділенням в ній підсистеми “Звітність”.