ПЛАН РАХУНКІВ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ЯК ІНТЕГРОВАНА ОБЛІКОВА МОДЕЛЬ: ПІДХОДИ ДО ПОБУДОВИ - Боримська, Катерина Павлівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто та згруповано підходи до побудови плану рахунків, відомі світовій практиці. На основі ретроспективного аналізу застосування планів рахунків в Україні обґрунтовано доцільність посилення галузевого рівня управління процесом розробки плану рахунків бухгалтерського обліку.