МІСЦЕ ВИРОБНИЧОГО ОБЛІКУ В ОБЛІКОВІЙ СИСТЕМІ ТА ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ ЙОГО ОРГАНІЗАЦІЇ - Бондаренко, Т. Ю. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Автором визначено основні позиції стосовно місця виробничого обліку в загальній обліковій системі, виділено основні елементи організації виробничого обліку; надано оцінку стану організації виробничого обліку на гірничо-збагачувальних підприємствах.