ВНУТРІШНІЙ КОНТРОЛЬ: ОГЛЯД АВТОРЕФЕРАТІВ ДИСЕРТАЦІЙНИХ РОБІТ - Бєлік, Вадим Данилович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проведено аналіз авторефератів дисертацій, в яких розглядаються питання організації і методики внутрішнього контролю.