ВИЯВЛЕННЯ ВІДХИЛЕНЬ, УМОВ ТА ПРИЧИН ЇХ ВИНИКНЕННЯ - Бутинець, Тетяна Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглядаються проблеми виявлення відхилень в системі господарювання та господарських порушень, рекомендується методика їх виявлення та усунення.