ОРГАНІЗАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО МЕТОДИКИ АНАЛІЗУ ФІНАНСОВОГО СТАНУ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ - Шурпенкова, Руслана Казимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто особливості організації аналізу фінансового стану в системі управління підприємством. Подано методику проведення економічного аналізу за певними напрямками та аспектами. Виділено підходи до порядку проведення аналізу формування і використання фінансових ресурсів.