АНАЛІТИЧНІ АСПЕКТИ АУДИТОРСЬКОЇ ОЦІНКИ БЕЗПЕРЕРВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ - Шерстюк, Олександр Леонідович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено аспекти застосування аналітичних процедур аудиту з метою оцінювання перспектив безперервної діяльності підприємств, зокрема – врахування інтересів користувачів, особливості використання інформаційного забезпечення та оцінювання одержаних результатів.